ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΣ MD PhD
         ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ


 
ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 
ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΔΟΚΡΙΝΩΝ ΑΔΕΝΩΝ
ΙΑΤΡΕΙΟ : ΚΗΦΙΣΙΑΣ 40   
2107702244-249  6932710721
 
   Home      Όροι χρήσης
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η χρήση του ιστότοπου αυτού αποτελεί συμφωνία συμμόρφωσης με όλους τους όρους. Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά πριν συνεχίσετε τη χρήση του ιστότοπου.

Αποποίηση ιατρικής υπαιτιότητας και νομικής ευθύνης

Ο ιστότοπος www.surg.gr δεν παράγει και δεν αντικαθιστά την επαγγελματική ιατρική αξιολόγηση, την ιατρική συμβουλή, την ιατρική διάγνωση ή την θεραπεία της εκάστοτε πάθησης. Για αυτούς τους λόγους ή παρόμοιους απευθυνθείτε στον προσωπικό σας Ιατρό ή κατά ανάλογη περίπτωση στον επαγγελματία υγείας που είναι αρμόδιος για αυτές τις υπηρεσίες. Οποιαδήποτε επικοινωνία μεταξύ κάθε ομάδας δεν συνιστά ή στοιχειοθετεί την μοναδική σχέση ασθενούς-ιατρού. Στο www.surg.gr λαμβάνετε γενικές ιατρικές πληροφορίες για την περιγραφή ιατρικών θεμάτων και προβλημάτων τα οποία είναι υποβοηθητικά για την δημιουργία προσωπικής πληροφορημένης άποψης όσον αφορά την ιατρική περίθαλψη και να σας βοηθήσει στην συζήτηση με το θεράποντα ιατρό σας. Ενώ πιστεύουμε ότι οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το site είναι άμεσες , επίκαιρες και αξιόπιστες δεν μπορούμε να το εγγυηθούμε μια και οι πληροφορίες στον ιατρικό χώρο είναι ταχύτατα μεταβαλλόμενες, εξελίσσονται, αλλάζουν και νέες θεραπείες , τεχνικές και απόψεις παίρνουν την θέση των παλαιότερων. Όλες οι πληροφορίες στο www.surg.gr είναι μόνο για την προσωπική σας ενημέρωση και δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση υποκατάστατο θεραπείας, ιατρικής συμβουλής ή προτροπής για ειδικές εξατομικευμένες ιατρικές περιπτώσεις για τις οποίες θα πρέπει να  απευθυνθείτε σε έναν ειδικό ιατρό. Θα πρέπει δε να έχετε την γνώμη ενός ειδικού υπόψη σας πριν ξεκινήσετε μια ειδική δίαιτα, νέα φάρμακα ή να διακόψετε τα παλιά. Η χρήση του www.surg.gr προϋποθέτει την σύμφωνη γνώμη σας στην αποποίηση ιατρικής και νομικής ευθύνης για όσα έχετε διαβάσει ή θα διαβάσετε στο www.surg.gr  

Ο ιστότοπος της www.surg.gr, καθώς και κάθε λογότυπο, είναι ιδιοκτησία του Γενικού Χειρουργού Παναγιώτη Βαμβακά και παρέχεται για προβολή των δραστηριοτήτων της στον επαγγελματικό, επιστημονικό και ερευνητικό τομέα.

Ο γενικός στόχος του Ιστότοπου είναι η ενημέρωση του κοινού, αλλά και των επαγγελματιών υγείας, με αξιόπιστες, ποιοτικές και σύγχρονες πληροφορίες  που αφορούν τις χειρουργικές παθήσεις.

Η www.surg.gr προσπαθεί να ελέγχει και να διατηρεί την ποιότητα των παρεχομένων πληροφοριών ώστε να είναι ενημερωμένες, ακριβείς και αποδεκτές γενικά μέσα στα διεθνή ιατρικά πρότυπα κατά την διάρκεια της δημοσίευσης. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι ιατρικές γνώσεις μεταβάλλονται  συνεχώς, η θεραπεία δεν είναι πάντα σαφώς καθορισμένη και το ανθρώπινο λάθος είναι πάντα δυνατό, δεν μπορούμε να δώσουμε εγγύηση για την ακρίβεια ή την πληρότητα οποιασδήποτε παρεχόμενης πληροφορίας και ο χρήστης έχει την ευθύνη να επιβεβαιώσει κάθε τέτοια πληροφορία πριν αποφασίσει να βασιστεί σ’ αυτή.

Επιτρέπεται να διαβάζετε και να εκτυπώνετε το περιεχόμενο και να χρησιμοποιείτε τα έγγραφα υπό τον όρο ότι προορίζονται για πληροφόρηση και μη εμπορική προσωπική χρήση μόνο, ενώ πρέπει να γίνεται η ακόλουθη αναφορά περί πνευματικών δικαιωμάτων: "Copyright ©  2011 www.surg.gr ", όποτε τα χρησιμοποιείτε. Δελτία τύπου και άλλα έγγραφα που είναι για το κοινό, μπορούν να χρησιμοποιούνται για τέτοια επικοινωνία, υπό την προϋπόθεση ότι θα αναφέρεται η προέλευση της πληροφορίας.

Οι πληροφορίες που περιέχονται στον ιστότοπο της www.surg.gr είναι απόψεις του ιατρού-συγγραφέως μόνο, έχουν γενικό ενημερωτικό σκοπό και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική πληροφόρηση, διάγνωση και θεραπεία ούτε τη σχέση που πρέπει να υπάρχει μεταξύ ιατρού και ασθενή. Επίσης, δεν αποτελούν πρόταση για οποιαδήποτε ιατρική-διαγνωστική εξέταση ή θεραπεία. Οι ασθενείς που διαβάζουν άρθρα στον Ιστότοπο πρέπει να αξιολογήσουν όλες τις πληροφορίες προσεκτικά με τη βοήθεια του θεράποντα ιατρού τους.

Ο αναγνώστης, και ιδιαίτερα ο επαγγελματίας υγείας, οφείλει να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που περιέχονται στον Ιστότοπο αναζητώντας και άλλες πηγές πριν τις χρησιμοποιήσει. Ειδικότερα, όλες οι δόσεις, οι ενδείξεις, και οι αντενδείξεις των φαρμάκων πρέπει να επιβεβαιωθούν στο πληροφοριακό ένθετο των συσκευασιών των φαρμάκων. Η πιθανή χρήση των εμπορικών ονομασιών των φαρμάκων γίνεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς-πληροφοριακούς λόγους και δεν υποδηλώνει μεροληψία υπέρ αυτών.

Κάθε χρήστης συμφωνεί ότι η www.surg.gr και οι εκδότες του Ιστότοπου δεν υπέχουν καμία νομική ευθύνη για τυχόν ορθογραφικές ή νοηματικές ανακρίβειες, άλλα σφάλματα ή παραλείψεις σχετικά (i) με οποιοδήποτε υλικό, (ii) με τη διαβίβαση ή τη χορήγηση οποιουδήποτε υλικού που μπορεί να συνιστάται στον Ιστότοπο, (iii) με οποιαδήποτε ζημιά, βλάβη ή άλλη επιπλοκή σε πρόσωπα ή ιδιοκτησία που μπορεί να προκύψει από τη χρησιμοποίηση οποιασδήποτε μεθόδου, προϊόντος, οδηγίας ή ιδέας που περιέχεται στον Ιστότοπο, ούτε (iv) με οποιαδήποτε ζημιά που μπορεί να συμβεί από προσβολή του συστήματος του υπολογιστή του χρήστη με ιούς ή άλλα κακόβουλα προγράμματα και επιζήμιους κώδικες, είτε πρόκειται για τον Ιστότοπο είτε για κάποιον άλλο ιστότοπο ή server μέσω των οποίων ο χρήστης λαμβάνει το περιεχόμενό του.

Η www.surg.gr μπορεί να τροποποιεί τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε χρονική στιγμή, δημοσιεύοντας τις αναθεωρήσεις τους στον Ιστότοπο. Κάθε χρήστης αποδέχεται όλους αυτούς τους όρους και τις τυχόν τροποποιήσεις τους, που ισχύουν από τη στιγμή της δημοσίευσής τους. Αν δεν τους αποδέχεστε, μην προχωρήσετε σε οποιαδήποτε χρήση του Ιστότοπου.

Οι πληροφορίες που περιέχονται στον Ιστότοπο παρέχονται ως υπηρεσία προς το κοινό για ασθενείς και επαγγελματίες του χώρου της υγείας. Η www.surg.gr γνωρίζει καλά την ανησυχία σας για το ιδιωτικό απαραβίαστο και δεν θα επιδιώξει να συλλέξει προσωπικές πληροφορίες από εσάς καθώς πλοηγείστε στον Ιστότοπο, μολονότι μπορεί να έχετε οι ίδιοι δώσει πληροφορίες με τη θέλησή σας. Εάν επιλέξετε να δώσετε προσωπικές πληροφορίες, σε καμία απολύτως περίπτωση η www.surg.gr δεν θα πουλήσει ή θα επιτρέψει τη διαβίβαση αυτών των πληροφοριών πέραν του παρόντος Ιστότοπου για οποιονδήποτε λόγο.

Οι σύνδεσμοι με άλλους ιστότοπους διατίθενται για να σας προμηθεύσουν με επιπρόσθετες χρήσιμες πληροφορίες και υπηρεσίες, όμως η www.surg.gr δεν σχετίζεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο με αυτούς ούτε αποδέχεται ή συστήνει το περιεχόμενο ιστότοπων τρίτων. Το γεγονός ότι ο Ιστότοπος παρέχει σύνδεσμο για πρόσβαση σε άλλο ιστότοπο δεν αποτελεί έγκριση, εξουσιοδότηση, επιχορήγηση, κηδεμονία ή ιδεολογική συγγένεια με τέτοιο ιστότοπο, τους ιδιοκτήτες ή τους συντάκτες του.

Ο Ιστότοπος μπορεί μεν να διαθέτει σύνδεσμο με άλλους ιστότοπους επιτρέποντας στον χρήστη να αφήνει τον Ιστότοπο για να προσεγγίσει υλικό τρίτου μέρους, όμως δεν μπορεί να μεταβάλλει, ενημερώσει ή ελέγξει το περιεχόμενο άλλου ιστότοπου. Επίσης, δεν φέρει καμία ευθύνη για την πολιτική ή τις ενέργειές των τρίτων μερών που έχουν τον έλεγχο αυτών των ιστότοπων. Κάθε ιστότοπος που επισκέπτεστε μπορεί να έχει διαφορετικούς κανονισμούς, πολιτική ή τρόπο χρήσης και διαχείρισης των συναλλαγών, και θα πρέπει να εξοικειωθείτε με αυτούς πριν αποστείλετε προσωπικά δεδομένα σας. Υπάρχουν εγγενείς κίνδυνοι στο να βασιστείτε σε πληροφορίες που βρίσκετε στο διαδίκτυο, γι’ αυτό ο Ιστότοπος σας παροτρύνει να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους πριν ανακτήσετε και χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πληροφορία βρίσκετε σε ένα ιστότοπο με τον οποίο έχετε συνδεθεί.

Η www.surg.gr δεν συναλλάσσεται με εξωτερικούς οργανισμούς και δεν θα πουλήσει ούτε θα επιτρέψει τη διαβίβαση αυτών των πληροφοριών πέραν του παρόντος Ιστότοπου για οποιονδήποτε λόγο.

Υπάρχουν φορές που η www.surg.gr θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε δημοσκοπήσεις ή στη συλλογή δεδομένων για έρευνα ή άλλους σκοπούς. Αν επιλέξετε να συμμετάσχετε, τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα γνωστοποιηθούν στον οργανισμό που συλλέγει τις πληροφορίες. Τα ομαδικά μεν δεδομένα θα αναλυθούν, αλλά τα προσωπικά δεν θα κοινοποιηθούν. 

Όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπο, αυτόματα συλλέγονται κάποιες βασικές πληροφορίες που αφορούν τον υπολογιστή σας και συγκεκριμένα: το URL που επισκεφτήκατε πιο πρόσφατα, η διεύθυνση IP (η υπογραφή μοναδικότητας) του υπολογιστή σας, το λειτουργικό σύστημα (π.χ. Windows XP) και το λογισμικό του φυλλομετρητή (π.χ. Microsoft Internet Explorer, Netscape).

Οι πληροφορίες που συλλέγονται αντικατοπτρίζουν τον πληθυσμό των χρηστών ως σύνολο μάλλον παρά εστιάζονται σε άτομα. Χρησιμοποιούνται για να κατανοήσουμε καλύτερα ποιοι επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση της www.surg.gr. Αυτές οι πληροφορίες μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες μας και να τις αναπτύξουμε περαιτέρω.  Οι πληροφορίες που δίνετε στον Ιστότοπο παραμένουν αυστηρά εμπιστευτικές. Για να εξασφαλιστεί η ορθή χρήση των πληροφοριών και για να εμποδιστεί η χωρίς εξουσιοδότηση πρόσβαση σ’ αυτές ώστε να διατηρηθεί η ακρίβεια των δεδομένων, η www.surg.gr έχει εγκαταστήσει τις δέουσες υλικές, ηλεκτρονικές και διοικητικές διαδικασίες ώστε να περιφρουρεί και να προστατεύει τις πληροφορίες που συλλέγονται online. Όλα τα εξουσιοδοτημένα άτομα καλύπτονται και πρέπει να συμμορφώνονται με τη συμφωνία ασφάλειας και εμπιστευτικότητας. Ενημερώνονται για την πρακτική μας που αφορά την ασφάλεια και το ιδιωτικό απαραβίαστο. Η www.surg.gr λαμβάνει μέτρα για προφύλαξη από εξ αμελείας αποκαλύψεις προσωπικών πληροφοριών σε άσχετα τρίτα μέρη και θα λάβει άμεσα μέτρα να σταματήσει τέτοιες αποκαλύψεις, εάν συμβούν, μόλις γίνουν αντιληπτές από τους εκδότες ή το προσωπικό μας.

Ο Ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα να αποθηκεύει πληροφορίες στον υπολογιστή του χρήστη με τη μορφή cookie ή παρόμοιου αρχείου με σκοπό την προσαρμογή του υλικού που εκδίδει η www.surg.gr στο διαδίκτυο, ώστε να αντανακλά τις προτιμήσεις των χρηστών.
Τι είναι cookie; Είναι τύπος αρχείου που αποστέλλεται από τους web servers στους υπολογιστές των χρηστών και αποθηκεύεται με σκοπό την "αναγνώρισή" τους την επόμενη φορά που θα επισκεφθούν το συγκεκριμένο ιστότοπο και "κατεβάσουν" τη συγκεκριμένη σελίδα.

Η www.surg.gr μπορεί να αποστέλλει ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mail) στους χρήστες του Ιστότοπου υπό την προϋπόθεση ότι αυτοί έχουν δώσει προηγουμένως την συναίνεσή τους προς τούτο. Σε περίπτωση που οι χρήστες δεν επιθυμούν πλέον τη λήψη τέτοιων μηνυμάτων, θα πρέπει να ενημερώσουν σχετικά με αποστολή μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση p.vamvakas@ gmail . com.

Στο περιεχόμενο των ιστοσελίδων του Ιστότοπου δεν εμφανίζεται πουθενά διαφημιστικό υλικό, αφού ο Ιστότοπος χρηματοδοτείται αποκλειστικά από προσωπικούς πόρους των εκδοτών του και δε λαμβάνει χρηματοδότηση για το περιεχόμενο ή τη συντήρησή του από διαφημιστικές δραστηριότητες.

Η www.surg.gr επιθυμεί πολύ τον εποικοδομητικό σχολιασμό. Ωστόσο, δεν έχει την υποχρέωση να ανασκοπεί και να απαντά σε κάθε μήνυμα με σχόλια ή παρατηρήσεις που στέλνουν οι χρήστες του Ιστότοπου προς τους εκδότες, και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ή υποχρέωση που να σχετίζεται με τέτοια μηνύματα.

Η αποστολή του Ιστότοπου περιορίζεται σε γενικό ενημερωτικό σκοπό κατεξοχήν στον τομέα των χειρουργικών παθήσεων. Ο Ιστότοπος δεν μπορεί να υποκαταστήσει την επαγγελματική ιατρική πληροφόρηση ανταποκρινόμενος σε αιτήματα ασθενών για προσωπική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Αν έχετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα είναι απαραίτητο να σας δει και να σας εξετάσει κατάλληλος ιατρός.

Το παρακάτω περιεχόμενο είναι ανάρμοστο και θα απομακρυνθεί από τον Ιστότοπο μόλις γίνει αντιληπτό από τους εκδότες: (i) οποιοδήποτε παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, υβριστικό, συκοφαντικό, χυδαίο, άσεμνο, βλάσφημο, απεχθές υλικό ή υλικό με φυλετικές, εθνολογικές ή άλλες προκαταλήψεις οποιουδήποτε είδους – εδώ περιλαμβάνεται και οποιοδήποτε υλικό μπορεί να ενθαρρύνει συμπεριφορές, οι οποίες συνιστούν αδίκημα, εγείρουν αστική ευθύνη ή με άλλο τρόπο παραβιάζουν οποιονδήποτε εφαρμοστέο τοπικό, κρατικό, εθνικό ή διεθνή νόμο, (ii) ανήθικες προτάσεις, (iii) μηνύματα των χρηστών οι οποίοι πλαστοπροσωπούν ή υποδύονται άλλους, (iv) προσωπικές πληροφορίες που περιλαμβάνουν αριθμούς ταυτοποίησης προσώπων ή άλλες εμπιστευτικές πληροφορίες, (v) μηνύματα από άτομα που εμφανίζονται ότι αντιπροσωπεύουν την www.surg.gr, (vi) μηνύματα που προσφέρουν "κατέβασμα" από ιστότοπους χωρίς εξουσιοδότηση υλικού το οποίο έχει κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα ή είναι αυστηρά προσωπικό, (vii) "αλυσιδωτές" επιστολές οποιουδήποτε είδους.

Η www.surg.gr διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει επανόρθωση, όπως προβλέπεται από το νόμο και το δίκαιο, για παραβιάσεις αυτών των κανονισμών περιλαμβανομένου και του δικαιώματος της απαγόρευσης της πρόσβασης στον Ιστότοπο από ορισμένη ηλεκτρονική διεύθυνση. Το παρόν διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια για την εκδίκαση οποιασδήποτε διαφοράς ή αμφισβήτησης τυχόν προκύψει με βάση το παρόν ορίζονται τα Δικαστήρια Αθηνών.

 

Λαπαροσκοπική Χειρουργική
 
 
 
Κλασσική Χειρουργική
 
 
 
Χειρουργική Θυρεοειδούς